Vélemények

Smink, kozmetika, Aurora

Vélemények

Hajni hihetetlenül profi módon dolgozik, folyamatosan fejleszti önmagát és elérhető szolgáltatásainak körét egyaránt. Mindezek mellett nagyon alapos munkát végez.
Kedves és kiegyensúlyozott személyiség. A nála eltöltött idő mind testileg, mind lelkileg feltölt energiával. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

– B.-V. Ildikó –

Profizmus, szakértelem, türelem és jókedv, amit Hajnitól minden alkalommal megkaphat az ember. Elsőként arcápolási rutin kialakításával kapcsolatban találkoztunk és csupa pozitív élmény volt számomra köszönhetően a teljesmértékű odafigyelésének. 😊 Az utókövetésre is nagy hangsúlyt fektetett.

Minden alkalommal örömmel érkezek Hajnihoz, csak ajánlani tudom Őt!

– T. Edina –

Mindenkinek csak ajánlani tudom Hajnit! Hihetetlen nagy szakértelemmel és odafigyeléssel dolgozik a mai, tudatos bőrápolási elveket teljes mértékig szem előtt tartva. Számíthatsz rá, hogy személyre szabott, hosszú távon is átgondolt kezelést kapsz, emellett végtelenül türelmesen és nyitottan elmagyaráz mindent, mindig minden kérdésemre alapos választ kaptam. Nagyon köszönök mindent, örömmel járok vissza!

– K. Ádám –

Két nappal a polgári esküvőm előtt kerestem meg Hajnit, mert az előző sminkesem hirtelen lemondta az időpontot. Bár Hajninak volt már aznapra esküvői sminkes munkája, mégis tudott vállalni szombat délelőtt engem is, ezzel megmentve engem. A sminkelés jó hangulatban telt, a smink pedig nagyon jól sikerült! Csak ajánlani tudom!

– S. Sára –

Hajnit elsőnek smink szolgáltatással kapcsolatban kerestem fel. Annyira szépen dolgozott, hogy végül Őt kértem fel 2019-ben az esküvői sminkem elkészítéséhez. Ahogy bővült a repertoárja, úgy vettem én is igénybe azokat. Más kozmetikusok által félre kezelt arcbőrömet hozta rendbe. Az orr percingemet is nála csináltattam meg. A kezelései során mindig tájékoztat, hogy milyen lépés következik és az mire jó,majd a kezelés végén ellát tanácsokkal, hogy otthon hogyan tudom szakszerűen ápolni a bőröm. A szalon az szuper relaxáló, masszázsa közben el is lehet aludni. Mindig feltöltődve és kipihenten távozom, a szép bőrröl nem is beszélve 🙂 Ajánlom mindenkinek, kezei és gépei aranyat érnek 🙂

– D. Lejla –

Már többször volt alkalmam különböző szolgáltatásokat igénybe venni Hajninál. Akár esküvőre mentem, vagy szalagavatóm volt, esetleg egyetemi összejövetel, mindig Őt kértem meg az alkalmi sminkem elkészítésére és sosem okozott csalódást. A szakértelméről és alázatáról is fontos szót ejtenem, amit minden egyes arckezelésnél és tanácsadásnál tapasztalhattam. Orr piercinget is lövettem nála, ami szintén egy nagyon jó döntés volt, az utókezelésről is készségesen tájékoztatott. Jól frekventált helyen található, nagyon otthonos, igényes és jól felszerelt szalonja van, ahol a vendégek igazán ellazulhatnak! Mindenki megtalálja a számára megfelelő kezelést Nála, én szívből ajánlom, mert ennyire szakavatott és elhivatott emberrel sosem találkoztam még a kozmetikai iparágon belül.

– D. Emese –

Hajni rendkívül kedves, figyelmes és egyénre szabottan végzi a kezeléseit csodaszép kis szalonjában. Fantasztikus gépei és krémei vannak. Nem a régimódi arctisztítással kezel. Minden alkalommal szaktudását és tanácsait is megosztja, otthoni bőrápolási rutin kialakításában is segít, krémek ajánlásával.

– F. Barbara –

Hajni az arcom megmentője! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ért a szakmájához, precízen, lelkiismeretesen dolgozik, kedves és segítőkész is. Egyszerűen imádok hozzá járni! ❤️

– K. Regina –

Csodaszép alkalmi sminket és frizurát készített nekem Hajnalka egy fotózásra. Profi munka, kellemes hangulatban. Köszönöm!

– B. Edina –

Nagyon kedves, nagyon rugalmas és nagyon ügyes!!! Sminkeim az átbulizott éjszaka után is ugyan olyan volt!! Csak ajánlani tudom, ha egy csúcs szuper tartós sminket szeretnétek.

– F. Krisztina –

Amennyiben luxus- és testi-szellemi kényeztetést keresel, valamint biztonsággal alkalmazható sminktermékeket a mindennapokra, ezeken a területeken is állok rendelkezésedre.

Szeretettel várlak az Aurora Beauty Kozmetikában,

ahol a leghatékonyabb arc és testkezelésekkel segítek megőrizni szépséged és fiatalságod.

Gál Hajnalka, Aurora Beauty, kozmetika, Budapest, XX kerület, smink, dióda lézeres szőrtelenítés, arckezelés, testkezelés, tetoválás eltávolítás