Rólam

„A bőröd soha nem hazudik és nagyon jó a memóriája- évtizedek után is emlékezni (és emlékeztetni) fog arra, hogy korábban hogyan bántál vele.”

– Lilu –

Gál Hajnalka vagyok,

sminkes, kozmetikus, valamint az Aurora Beauty megálmodója.

2014 óta foglalkozom sminkeléssel, versenyzéssel. 2018-ban Szépségtanácsadóként végeztem, de csillapíthatatlan tudásvágyam a kozmetikus képzésig vezetett, hogy megtanuljam hogyan is működik a bőr, miként kell kezelni, „gyógyítani”, megjavítani. Hiszen a tökéletes smink alapja az egészséges, szép bőr.

Szakterületem a modern orvos-kozmetika, melyben a szaktudást ötvözöm az orvosi minőségű, tisztaságú termékekkel, valamint a gépi technológiával. Kedvenc problémamegoldó kezeléseim az akne kezelés és az anti-aging. Több csúcskategóriás elektrokozmetikai géppel is rendelkezem, amelyek a kozmetika minden területét lefedik. A teljesség igénye nélkül: gépi arctisztítás, tű nélküli mezoterápia, oxigénterápia, anti- aging – fókuszált ultrahangos HIFU kezelés, rádiófrekvencia, diódalézeres szőrtelenítés, tetoválás eltávolítás, carbon lézer.

Ha szeretnéd biztonságban érezni magad, és olyan szakemberhez szeretnél kerülni, aki valóban elhivatott a szakmája iránt, igényes és csak a legjobbat adja Neked, akkor ne keress tovább. Vedd fel velem a kapcsolatot.

Gál Hajnalka, Aurora Beauty, kozmetika, Budapest, XX kerület, smink, dióda lézeres szőrtelenítés, arckezelés, testkezelés, tetoválás eltávolítás

„Húszévesen olyan az arcod, amilyennek a természet teremtette. Harminc évesen olyan, amilyenre az élet formálta. De ötven évesen olyan, amilyet megérdemelsz.” – tartja a híres Coco Chanel mondás.

Küldetésem az időben elkezdett tudatos bőrápolás, hiszen a minőségi, professzionális kozmetikumok rendszeres használata hosszú évekkel kitolja az első ráncok megjelenését. A bőröd egészsége és szépsége a minőségi kozmetikumon túl a szervezet belső táplálásán is múlik. Olyan prémium márkákkal dolgozom, melyek a legmodernebb technológiát képviselik a kozmetika világában: dróntechnológia, biostimuláció és sejtmegújítás alkalmazásával. Amennyiben luxus- és testi-szellemi kényeztetést keresel, valamint biztonsággal alkalmazható sminktermékeket a mindennapokra, ezeken a területeken is állok rendelkezésedre. Az általam végzett kezelésekre minden esetben garanciát vállalok.

A bőrápolás fontos eleme a prevenció, azaz a megelőzés. Ne akkor kezdj el kapkodni, mikor már szemmel láthatóak a bőrproblémák vagy az első ráncok az arcodon! De, ha mégis így lenne, tudd soha nem késő elkezdeni!

Keress meg és segítek!

Szeretnéd tudni milyen szolgáltatásokkal várlak?

Aurora Beauty, kozmetika, Budapest, XX kerület, smink, orvos kozmetika, hifu, mezoterápia, oxigénterápia, rádiófrekvencia

Szeretettel várlak az Aurora Beauty Kozmetikában, ahol a leghatékonyabb arc és testkezelésekkel segítek megőrizni szépséged és fiatalságod.

A Szalon nevében a keresztnevem szerepel latinul. Ezzel is szerettem volna a vendégeimnek az egyediséget sugallani, hogy nem futószalagos vendégkiszolgálás történik, hanem általam egyedileg, gondosan kialakított és összeállított személyre szabott kezelési tervek alapján dolgozom együtt a vendégemmel. A szalonban egyszerre csak egy vendég kezelése folyik, nyugalomban, zavartalanul tudsz feltöltődni testileg és lelkileg is. A szalonban eltöltött idő során kedvenc frissítőid közül válogathatsz ingyenesen.

Válassz kezeléseim közül